Mission: Impossible Ghost Protocol zit bomvol iPads en iPhones

Mission: Impossible Ghost Protocol draait vanaf vandaag in de bioscopen en tijdens het bekijken van de film valt een ding op: de regisseur Brad Bird houdt wel heel erg van Apple!

Bird is een afgezant van Pixar en had in het verleden het genoegen om met Steve Jobs te werken. Bird zegt over Jobs: “He wasn’t about making something that was going to be cool next week, he was about making something that was going to be cool 100 years from now.” Bird is een groot fan en dus stopte hij MI4 vol met Apple gadgets. Hoofdrolspeler Ethan Hunt (Tom Cruise) gebruikt de Apple toys veelvuldig in de film. Hieronder een korte opsomming.

Sloten openen  –  Gedurende de hele film gebruiken Ethan en Benji Dunn hun iPhone 4 om deuren te openen. Er zit een speciale tool aan de case van de iPhone, Cruise stopt een soort kaartje in de kaartlezer, de iPhone zoekt de code uit en de deur gaat open.

Hacking vanaf een MacBook Air – Benji en het IMF team gebruiken een MacBook Air in de film, logisch het is de meest moderne, lichte platte portable notebook die bestaat.

Gezichtsherkenning scanners – een gecomputeriseerde contactlens zit op het oog van de IMF agenten en werkt samen met de iPhone om zo gezichten in grote groepen te scannen.

iPad – De iPad wordt ingezet als afleidingsmanoeuvre tijdens het inbreken. De iPad projecteert een beeld en probeert de bewakers af te leiden.

Te vinden in: Apple, iPad, iPhone, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.