Train je geheugen met ‘Memory Trainer Pro’ voor iPad en iPhone [PROMOCODES]

Wil je je geheugen trainen? Daar hebben wij een app voor! ‘Memory Trainer Pro’ voor iPad‏ en iPhone heeft verschillende kleine geheugen spelletjes gebundeld in een app. Het lijken simpele spelletjes, maar naarmate de games vorderen, moet je steeds meer zien te onthouden en dat is best pittig.

De drie games zijn:

– Cards
– ABC123
– Memo

Bij Cards gaat het om het onthouden van kleurenkaarten. Er komen steeds meer kaarten bij, met steeds andere kleuren. De kunst is om steeds de juiste volgorde te reproduceren.

ABC123 is een spelletje waarin je letters of cijfers in een bepaalde vorm op het scherm ziet staan. Vervolgens worden deze vervangen door bubbels en deze moet je in de juiste volgorde aantikken in de juiste vorm zoals de cijfers of letters op je scherm stonden.

Memo is een soort memory spelletje, waarbij je eerst de kaartjes ziet, die daarna om worden gekeerd. Aan jou om zo snel mogelijk de juiste paartjes aan te tikken.

Allen simpel, totdat je ver vordert, je kunt jezelf en vrienden uitdagen om te kijken wie het beste geheugen heeft. Een leuk spelletje alleen of met vrienden en wij hebben maar liefst vier promocodes voor je. De codes vind je onderaan deze post. Wees er snel bij, ze zijn vaak snel weg! Het spelletje kost normaal 1,59 euro in de App Store.

icon
mTrainer ProAnatoly WeinsteinGames€ 3.49Download

PROMOCODES:
LAT9MJFKNJM7
7YRLTTFP4366
P6M79AMYMRLA
KA74TTJFPY9P

Te vinden in: Apps, Apps, Nieuws, Reviews
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.