Eerste kinderfotocamera met iPad’s 30-pin dock connector

Er bestaan al jaren grote kleurrijke fotocamera’s voor kinderen, maar de speciale camera van Sakar genaamd ‘AppClix’ kon wel eens de eerste zijn die zich richt op kinderen met ouders die een iPad bezitten.  De kleurrijke camera is voorzien van prints met verschillende Disneyfiguren en is zeker niet een eenvoudig dingetje. Hij heeft maar liefst een 7-megapixel sensor met 4x zoom. Echter zet je de foto’s niet met een USB-kabel over naar je pc, maar doe je dit via de 30-pin dock connector naar de iPad.

The AppClix kun je in je iPad pluggen zodat je kinderen hun foto’s kunnen uploaden en ze kunnen bewerken in de gratis Disney Pix app. Deze app is echter (nog) niet beschikbaar in de Nederlandse App Store en je zult hem dus via de Amerikaanse winkel moeten downloaden. Mensen die geen iPad bezitten kunnen de camera wel gebruiken, want er zit ook een SD-card slot in, zodat je de foto’s alsnog op je comupter kunt krijgen. De default SD-card is 32 MB, maar je kun er natuurlijk een instoppen met meer capaciteit.

De camera kost 45,50 euro exclusief verzendkosten bij bijvoorbeeld Amazon. Veel types zijn momenteel out of stock, maar de Minnie Mouse versie is nog verkrijgbaar.

Het is de eerste 30-pin dock connector camera, waarvan er vermoedelijk snel velen zullen volgen.

 

Te vinden in: Accessoires, Apple, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.