Langverwachte The Sims Free Play voor iPad is er!

Twee weken geleden kondigden we je al in onze sneak preview aan dat hij eraan zat te komen en nu is ‘ie er dan eindelijk: The Sims Free Play. Wij mochten de gave en gratis Sims titel voor iOS vorige maand al voor je spelen van EA en EA Mobile heeft werkelijk een hoogstandje afgeleverd met deze app. Wij vinden het nog steeds ongelooflijk dat dit een freemium titel is.

The Sims Free Play geeft je de mogelijkheid om met maar liefst 16 Sims te spelen. De graphics zijn erg mooi en zeer gedetailleerd en de game is zeer gebruiksvriendelijk. Met iPad’s pinch and zoom mogelijkheden heb je een goed en snel overzicht over je Sims-wereld. Je start in de game met een leeg huis en je wacht op de (gratis) hond die in je tuin komt aangelopen. Het eerste dat je doet is de hond om een pootje vragen.

Je kunt tot op de centimeter nauwkeurig alles plaatsen in je huis met de gemakkelijke bediening in je iPad scherm. Een groot voordeel in vergelijking tot de consoleversies. Naast het tevreden houden van je Sim(s) is het ook erg belangrijk om de stad waarin je woont tevreden te houden. De opdrachten die je hiervoor krijgt kunnen van alles zijn. Zelfs dat je huis er van binnen gelikt uit moet zien kan een reden zijn om het aanzien van je leefomgeving te vergoten. Uiteindelijk verdien je dus tijdens het spelen steeds meer huizen en steeds meer Sims. De game wordt niet saai en hoewel je misschien langer op verschillende ‘perks’ moet wachten, zijn we echt zo verbaasd, maar ook heel erg blij dat EA een dergelijke grote titel als freemium app op de markt brengt. “Die hard Sims fans zullen toch wel sneller overgaan tot het kopen van credits”, dat zal de gedachte erachter zijn geweest. De credits die je koopt, diamanten, maken het mogelijk om bijvoorbeeld je huis veel sneller en veel mooier op te leuken.

Nu kunnen ook jullie eindelijk de game ervaren, wij zijn echt razend enthousiast.

icon
De Sims™ FreePlayElectronic ArtsGamesGratisDownload
Te vinden in: Apps, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.