Boinx iStopMotion brengt stop motion animatie naar iPad

Boinx Software heeft de gave Mac app iStopMotion uitgebracht als iPad app. Daarnaast komt het bedrijf met een bijbehorende iPhone app iStopCamera die dient als een van afstandbestuurbare camera voor iStopMotion voor de iPad.

iStopMotion voor de iPad heeft nu een speciale introductieprijs van 3,99 euro. Normaal zou de app 7,99 kosten. iStopMotion is een app waarmee je op je iPad stop motion filmpjes kunt produceren. Stop-motion is een filmtechniek waarmee speciale effecten in films kunnen worden gecreëerd. Je kent uit Sesamstraat vast wel die bewegende kleipoppetjes (claymation). Dat is dus een voorbeeld van deze filmtechniek.

De app is gemaakt om jonge iPad gebruikers enthousiast te maken voor het creëren van geanimeerde filmpjes met de stop motion techniek. Je kunt beide camera’s van de iPad 2 gebruiken met de app of je kunt de gratis bijbehorende iPhone app downloaden als extra camera. Die verbind je dan via WiFi met je iPad.

Een geweldig leuke app, die zeer goed te begrijpen en te bedienen is en die jonge aspirant filmmakers, maar ook jou zelf urenlang bezig houdt. Echt een heel gave app, bekijk de video hieronder maar.

icon
iStopMotionBoinx SoftwareFoto en video€ 10.99Download
icon
iStopMotion Remote CameraBoinx SoftwareFoto en videoGratisDownload

Te vinden in: Apps, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.