Update optimaliseert Microsoft OneNote voor iPad

Microsoft heeft vandaag de update uitgebracht van zijn OneNote app. Met de 1.3 versie wordt de van oorsprong iPhone app geoptimaliseerd voor de iPad en dus hiermee een universele app. OneNote is een app van Microsoft waarmee je gemakkelijk op de tablet aantekeningen kunt maken.

De app verscheen voor het eerst in januari 2011. Dit was dus de iPhone app. De update heeft ervoor gezorgd dat de app ook te downloaden is voor de iPod Touch en beide iPads de app.

Daarnaast heeft Microsoft vandaag bekend gemaakt dat ook Lync 2010 zo spoedig mogelijk beschikbaar komt voor iOS. De app ligt al ter goedkeuring bij Apple en wacht dus op groen licht voor de release in de App Store. Met de Lync 2010 app kun je in een oogopslag de beschikbaarheid van je collega’s checken, een IM conversatie starten of audio conferences organiseren.

Microsoft OneNote is gratis te downloaden in de App Store. Een update met downloadlink voor Microsoft Lync voor iOS volgt hopelijk zeer spoedig!

icon
Microsoft OneNoteMicrosoftProductiviteitGratisDownload
Te vinden in: Apps, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.