Luxueuze iPad portefeuilles van COMME des GARÇONS

Modelabel COMME des GARÇONS komt met zeer luxe iPad portefeuilles op de markt. Super kwaliteit en gevoel voor stijl waren de twee vereisten die het merk stelde toen ze de beschermengelen voor de iPad ontwierp.

De luxueuze iPad covers van COMMES des GARÇONS zijn gemaakt van hetzelfde leer waarvan je in couture land portemonnees kunt kopen. De beste kwaliteit leer. De tablet portefeuilles zijn verkrijgbaar in drie kleurenzwart, bordeaux en bruin. De een nog smaakvoller dan de ander en fashionista’s met een iPad zullen dan ook watertanden als zij deze case zien. De trits van de case is zelfs verguld om ultieme luxe uit te stralen. Er is een hoofdvak in de case waarin de iPad past, daarnaast zijn er verschillende andere vakjes om documenten in op te bergen.

Wil je stylish verantwoord uit de deur met je iPad op zak? Dan is deze case echt iets voor jou. Je iPad is beschermd en jij maakt de ultieme fashion statement! COMME des GARÇONS is niet het eerste label dat inspringt op het succes van de iPad. Ook heb je kunnen lezen dat Anna Sui in haar laatste show een iPad case liet zien en ook Karl Lagerfeld heeft als ontwerpen losgelaten op de tablet.

De iPad case van COMME des GARÇONS kost maar liefst 338 euro en is onder andere hier verkrijgbaar.

Te vinden in: Accessoires, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.