Haute Couture koning Lagerfeld zweert bij iPad

Chanel voorman Karl Lagerfeld was deze week te gast bij LeWeb 2011. LeWeb is de grootste internetconferentie van Europa. Lagerfeld blijkt gek op gadgets, in het interview hieronder (video) zegt hij zo’n 20 à 30 iPads te hebben, 4 iPhones en maar liefst honderden iPods.

Karl Lagerfeld vertelt dat hij vroeger gebruikmaakte van een fax, maar inmiddels is hij overgegaan op iPhones en iPads en verstuurt daarmee zijn schetsen naar de ontwerpstudio. Zijn iPads gebruikt Lagerfeld als dagboeken. Iedere iPad heeft een eigen onderwerp en Lagerfeld schetst ook graag op de tablets en gebruikt daarvoor Brushes. Lagerfeld laat in de video zien hoe hij schetsen maakt op de iPad, maar dat gaat niet van een leien dakje.

Voor Chanel filmt Lagerfeld ook vaak met zijn iPad. De filmpjes plaatst hij dan op internet. Fotokwaliteit vindt Lagerfeld minder goed van de iPad 2, maar om te laten zien dat hij ook graag fotografeert plaatsen we ook nog een filmpje van eerder dit jaar, waarin Lagerfeld met zijn iPad Lady Gaga fotografeert.

Hij heeft altijd tenminste één iPad2 bij zich, drie iPod nano’s en vier iPhones. Lagerfeld is ijdel, dus hij stop zijn iPhones in een hoesje met daarop een afbeelding van zichzelf. Zijn iPods staan vol hedendaagse muziek compilaties.

Te vinden in: iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.