Google Currents tovert web content om tot digitale glossy

Google’s meest recente app voor iOS en Android: Google Currents is weer een staaltje verbluffende app techniek zoals alleen Google dat kan. Het is eigenlijk een soort Flipboard kloon, de app maakt van web content (nieuws, rss feeds, etc.) een gelikt uitziend magazine voor je iPad met super mooie visuals.

Google Currents maakt van beschikbare web content nieuwe, makkelijk leesbare content wat beter toegankelijk is om te lezen dan een reguliere webpagina. Als je bekend bent met Flipboard, een van de beste tablet apps, dan zul je veel in Currents herkennen voor wat betreft het transformeren van web content in een soort van glossy magazine.

Om extra informatie toe te voegen in Google Current voeg je gewoon RSS feeds toe of video en foto feeds. Maar ook Google Reader abonnementen en Google+ streams. De app ziet er mooi en strak uit en werkt prima op iOS en ook op Android tablets en telefoons. Volgens kenners zou dit wel eens het gaafste kunnen zijn waar Google tot nog toe mee op de markt is gekomen. Bekijk de app nu zelf, hij is nu al gratis te downloaden in de Amerikaanse App Store of de Nederlandse App Store snel volgt weten we helaas niet.

Te vinden in: Apps, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.