Snapseed is iPad app van het jaar

Apple maakte eerder vandaag al de lijst bekend met top iPad apps van 2011. Een lijst bestaande uit de beste apps in de categorieën muziek, tv programma’s, boeken, films en podcasts.

De winnaar van de iPad app van het jaar is Nik Software’s Snapseed. Een verrassingswinnaar omdat de app pas sinds juli in de App Store te downloaden is.

Nik Software is bekend om zijn professionele foto editing producten waaronder plug-ins voor Photoshop. Snapseed is een app met verschillende effecten en filters om toe te passen op je foto’s. Het bedrijf heeft een gepatenteerde technologie toegevoegd aan de app waardoor je gemakkelijk zaken als kleur en schaduwen in een foto aan kunt passen.

Wat games betreft heeft Apple EA’s futuristische shoot-em-up DeadSpace uitgeroepen tot iPad game van het jaar. Instagram won de beste iPhone app van het jaar en Tiny Tower werd de beste iPhone game van het jaar.

Overige iTunes winnaars waren onder andere Adele (beste artiest) en Harry Potter and the Deathly Hallows Part II (beste blockbuster).

icon
SnapseedGoogle LLCFoto en videoGratisDownload
 

Te vinden in: Apple, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.