GTAIII volgende week naar iOS

Grand Theft Auto fans krijgen hun kerstcadeautje bijtijds dit jaar. Rockstar Games viert 15 december namelijk het tienjarig bestaan van Grand Theft Auto III met de lancering van het spel voor iOS! Grand Theft Auto III was een revolutionair spel toen het voor de PlayStation 2 en de Xbox werd gelanceerd op 22 oktober 2001.

Waarom? Gamers werden geïmponeerd met een geweldige story line en urenlange gameplay. Er is geen een game als GTA III, Vice City en San Andreas en die game komt nu dus naar iOS. GTA III komst beschikbaar voor beide iPads, de iPhone 4 en iPhone 4S en de iPod touch 4e generatie.

Nog een leuk weetje, de game gaat bij de lancering slechts $4,99 kosten, dat is een kleine vier euro voor een van de meest geweldige games ooit gemaakt. De officiële trailer voor het mobiele platform wordt volgende week gelanceerd. Die posten we natuurlijk direct voor je samen met de nieuwste screens.

Te vinden in: Apps, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.