iPad deze feestdagen belangrijke speler in het doen van internetaankopen


Hierboven zie je een intrigerende grafiek van Compuware APM waaruit blijkt dat er een nieuwe trend ontstaat in winkelen deze feestdagen. De onderzoekers noemen het ‘couch commerce’, oftewel, winkelen vanuit je luie stoel. Shoppen via het internet is steeds meer in trek en zoals je hierboven kunt zien wordt een groot deel gewinkeld via de iPhone, maar nog meer via de iPad.

Waarom ook niet? Je vermijdt op deze manier wel de vervelende drukte in de winkels en zit lekker warm op je eigen bank. De iPad is dus een extra stimulans voor mensen om er niet op uit te gaan voor kerstcadeaus, maar lekker thuis hun aankopen te doen.

We hebben het natuurlijk niet alleen over apps, want dat zou natuurlijk een inkopper zijn. Online shoppers hebben nu al meer dan $18 miljard besteed aan ‘reguliere cadeaus’.  Dat is een stijging van 15% ten opzichte van vorig jaar. De iPad en iPhone hadden samen een aandeel van 10,2% tijdens Black Friday wat betreft het aantal internetaankopen via de Apple apparaten. Conclusie: de iPad is ook al goed ter bevordering van de internetaankopen. Weer een extra reden dus om van de iPad te houden!

Te vinden in: Apple, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.