iPad massaal omgetoverd tot écht speelgoed

Dit feestdagenseizoen staat voor veel fabrikanten in het teken van de iPad als speelmaatje van kinderen. Ze spelen in op het succes van Apple’s tablet en de enorme aantrekkingskracht die het apparaat ook heeft op de jeugdige spelletjesfanaten.

Crayola maakt het met hun iMarker mogelijk voor kinderen om met een speciaal krijtje te kleuren op het iPad scherm en Jumbo kwam met iPawn en blies de ouderwetse bordspellen nieuw leven in.

Disney heeft de echte Cars autootjes die over het scherm kunnen rijden en kinderen kunnen meezingen met Miley Cyrus en Selena Gomez op hun Disney microfoon, waarmee de iPad een karaokemachine wordt. 

Technische accessoirekoning Griffin maakt het mogelijk dat tieners een heuse speelgoed helikopter laten rondvliegen waarbij de iPad de afstandsbediening is.

Dat er een markt is voor speelaccessoires voor de iPad is dus wel duidelijk, de vraag is welke zou jij aanschaffen voor de kinderen?

Te vinden in: Accessoires, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.