Promocode: Where’s my Water?

De Disney hit voor iPad ‘Where’s my Water?’ is momenteel gratis te downloaden in de App Store als je de App Store in ieder geval ‘geliked’ hebt op Facebook. Maar wij hebben voor onze trouwe lezers alvast drie promocodes voor je verstopt onderaan dit bericht.

De game is vergelijkbaar met het succesvolle Cut the Rope. Je hebt ook hier te maken met een schattig monstertje ‘Swampy’. Swampy is een alligator en deze alligator houdt niet van viezigheid. Hij wil zich juist lekker wassen. Swampy woont onder de grote stad en verlangt naar een meer menselijk lever. Zijn soortgenoten vinden Swampy maar raar, ze snappen hem niet. Dit alles wordt je in het kort duidelijk gemaakt als je de game voor het eerst opstart, als een stripverhaal/tekenfilm maak je snel kennis met Swampy.

Het spel
Steeds krijg je een scherm voor je en moet je ondergronds de juiste weg graven om het water in de badkuip van Swampy te krijgen. Natuurlijk kom je hierbij allerlei moeilijkheden tegen. Zo kan het zijn dat je eerst het vervuilde water af moet laten voeren, voordat het schone water Swampy’s kant op kan. Al het schone water dat in contact komt met het vuile water wordt automatisch ook vervuild water. Bovendien kan het voorkomen dat bepaalde doorgangen volgroeien met vuil en algen. Daarvoor is het vuile water dan wel weer handig, want dat kan het vuil en de algen wegschroeien.

Ondertussen zitten in ieder onderdeel drie rubbereendjes verstopt die je moet verzamelen door het water via de eendjes het bad van Swampy in te laten lopen. De eendjes leveren je extra punten op, vergelijkbaar met de sterren uit Cut the Rope.

Dit is een behendigheidsspelletje en je moet er ook nog eens goed bij nadenken! Zoals wij lichtelijk verslaafd zijn geraakt aan Cut the Rope voorzien wij bij deze game hetzelfde effect. De gameplay is makkelijk, maar zeer uitdagend.

Wat wel even onoverzichtelijk is in het begin is de scrollfunctie aan de linkerzijde van  het spel, wanneer je in een extra grote ruimte terecht komt. Hiermee verlies je veel tijd. Tijd is ook een belangrijke factor in dit spel want met tijd verdien je extra punten.De geluidseffecten zijn grappig en het achtergrondmuziekje vrolijk en bevorderend voor de gameplay. Het is puzzelen en snel handelen ineen.

Conclusie
Er zijn in totaal 80 uitdagende levels om door te worstelen en Disney heeft al aangekondigd bezig te zijn met nieuwe levels dus die zijn op komst. Deze game is een echte aanrader en het is je 0,79 cent dubbel en dwars waard. Echter is de game dus tijdelijk gratis te downloaden als je de App Store ‘liked’ op Facebook. Wacht niet langer en wees een van de eerste drie die de promocode wegkaapt hieronder, of ga als een gek naar je Facebook account om de game alsnog gratis te scoren!!!

icon
Where's My Water?DisneyGames€ 2.29Download

PROMOCODES:
E7XFXM7RLAPL
RP4XYPEF34WF
HK967P7JM9EJ

Te vinden in: Apps, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.