Spotify werkt aan iPad app

Spotify werkt aan een iPad app en de langverwachte titel verschijnt zeer binnenkort in de App Store.  Volgens Spotify UK managing director Chris Maples, is de iPad app de prioriteit van het bedrijf momenteel en de app zit daadwerkelijk in de pijplijn. 

Spotify is al beschikbaar op tal van apparaten, ook op de iPhone, maar de iPad moet nog steeds wachten. Spotify lanceert als eerste van de grote muziekdiensten een appsysteem. Dit maakt het mogelijk voor softwareontwikkelaars om functies naast de muziek aan te bieden. Hierbij kun je denken aan bijbehorende recensies of songteksten terwijl je een nummer op hebt staan.

De applicaties worden allemaal goedgekeurd door Spotify zelf, net als Apple dat ook doet met de App Store. Spotify werkte samen met Rolling Stone en Pitchfork.com en de Britse krant The Guardian. Wanneer de app exact uitkomt is niet bekend, maar als we Maples moeten geloven is dat zeer binnenkort.

Te vinden in: Apps, Nieuws
Tags: , , ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.