Maak van je iPad een ouderwetse Apple I

M.I.C. Gadget heeft een geweldige iPad dock op de markt gebracht: de iStation. De dock neemt je mee terug in de tijd naar Apple’s allereerste computers de Apple I en II. Hij kost ongeveer 65 euro en is werkelijk een beauty.

In de ‘hout-look’ dock zitten speakers plus een Bluetooth keyboard. Als je de iPad in de dock steekt en een beetje verbeelding heb, lijkt het hele setje wel op een ouderwetse Apple I, Apple’s eerste echte computer, die je zelf in elkaar moest zetten. Velen bouwden er een houten kast omheen. Hield je meer van de Apple II? Geen probleem M.I.C. Gadget heeft ook een witte plastic versie van de iStation. Je kunt je iPad op drie manieren plaatsen. De dock bevat een usb-poort een3,5 mm stereo audio-ingang en een microSD-slot.

De iStation is kostbaar vanwege het Bluetooth toetsenbord en daarbij komen ook nog de kosten om de dock te verschepen. Houd daar dus rekening mee.

Te vinden in: Accessoires, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.