Nieuwe iPad gadget voor Obama

In de internetkrant The Huffington Post stond vandaag wel een heel grappig bericht over president Obama en zijn iPad 2. Obama beschermd zijn iPad namelijk met een DODOcase: de iPad case die lijkt op een hardcover boek. De DODOcase omarmt het ouderwetse en transformeert het tot een hypermoderne tablet gadget.

En hoewel het Obama in eerste instantie wat moeite kostte om te switchen naar de hyper moderne tablets van Apple, kan hij nu niet zonder zijn iPad 2, die hij overigens nog van Steve Jobs kreeg een paar dagen voor de officiële lancering.

Op de foto zie je in ieder geval het bewijs. De foto is afkomstig van de Flickr pagina van het Witte Huis en je ziet Barack Obama aan zijn bureau zitten in The Oval Office. Op zijn bureau ligt de iPad naast hem, verscholen in een DODOcase. Betere reclame kan de medeoprichter van DODOcase, Patrick Buckley, zich niet wensen lijkt ons!

Te vinden in: Nieuws, Opzienbarend
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.