Preview: EA’s Trenches 2

De komende weken staan bij EA in het teken van de release van verschillende nieuwe games voor iPad. Onder deze games ook Trenches 2, een grappig –voor zover dat kan- oorlogsspel en de opvolger van Trenches van Thunder Game Works uit 2009. Ons doet het nog het meest denken aan het old school Amiga spel North and South. Wij hebben het spel al kunnen spelen en met Trenches 2 word je niet teleurgesteld kunnen we je vertellen.

Voor de opvolger van Trenches heeft Thunder Game Works de handen ineen geslagen met game gigant EA en het resultaat mag er zijn. Trenches 2 staat gepland om zeer binnenkort uit te komen, maar we hebben m nog niet gespot in de App Store. Het spel is zeker een aankoop waard en is een hele verbetering ten opzichte van versie één, die ook al erg enthousiast is ontvangen.

In de nieuwe game zijn er drie landen die veroverd kunnen worden Groot-Britannië, Duitsland en Frankrijk. Het spel is gesitueerd in de Eerste Wereldoorlog en zit vanzelfsprekend vol loopgraven. Voor updates staan nog ingepland om Amerika en Rusland toe te voegen. Alle drie de landen hebben ieder een eigen voordeel. Dit kan zijn dat de een beter is in de aanval en de ander beter in de verdediging etc.  Hierbij heeft ieder land bijvoorbeeld extra voertuigen of sterkere troepen.  Voordat deze opvolger van Trenches uitkwam waren er veel wensen voor aanvullingen en aanpassingen in de game. EA heeft ze op een rij gezet en aan vrijwel alles gehoor gegeven. Bijvoorbeeld aan de verschillende wapens. Je kunt uit veel meer strijd wapens kiezen in Trenches 2 en er zit ook een multiplayer optie op, ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk!

Om er alvast in te komen, hieronder de trailer. Zodra we de app voor je spotten geven we je een directe link om te downloaden.

 

Te vinden in: Apps, Nieuws
Tags: , ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.