Apple’s iPad 2 wint Gouden Steeksleutel Award

Apple, Samsung en Sony zijn als grote winnaars uit de bus gekomen bij de Tweakers.net Gouden Steeksleutel Awards. De drie fabrikanten wisten in maar liefst zeven categorieën hun nominatie te verzilveren. In totaal zijn er bijna 220.000 stemmen uitgebracht.

Tweakers.net organiseerde dit jaar voor het vijfde jaar op rij de Gouden Steeksleutel Awards. Deze publieksprijs wordt toegekend aan fabrikanten of technologie- en elektronicaproducten die door bezoekers van Tweakers.net zijn verkozen. Bezoekers van Tweakers.net konden in november in diverse categorieën hun stem uitbrengen op het in hun ogen beste product. In totaal zijn er 25 categorieën waarbinnen op producten kon worden gestemd, variërend van laptops en processors tot televisies, digitale compactcamera’s en mobieltjes.

“Uniek aan deze verkiezing is dat bezoekers van Tweakers.net niet alleen hun stem hebben uitgebracht, maar ook verantwoordelijk zijn geweest bij het tot stand komen van het lijstje genomineerde producten”, aldus Wilbert de Vries, hoofdredacteur van Tweakers.net.

Samsung heeft in maar liefst drie categorieën zijn nominatie weten om te zetten in winst. Met zijn Galaxy S II wint deze fabrikant in de categorie smartphones. Ook in de categorieën monitor en televisie won Samsung, met respectievelijk zijn Syncmaster 2443BW en UE D8000. Apple heeft met zijn MacBook Pro 15″ en iPad 2 gewonnen in respectievelijk de categorieën laptops en tablets. Sony wint in de categorieën systeemcamera en compactcamera, met respectievelijk zijn Alpha NEX-7 en Cybershot DSC-HX9V.

Provider Ziggo heeft gewonnen in de categorie internetprovider; Vodafone in de categorie mobiele operator. Bol.com is verkozen tot beste webwinkel. Chrome is volgens bezoekers van Tweakers.net de beste browser. Ook diverse andere bekende fabrikanten hebben een Tweakers.net Gouden Steeksleutel Award in de wacht gesleept. Zo pakt Linksys met zijn E4200 de categorie wifi-router en hebben Intel en Sapphire hun nominaties in de respectievelijke categorieën processor en videokaart eveneens weten om te zetten in winst.

Op gamegebied gaat EA met twee prijzen aan de haal. Deze uitgever is als beste game-uitgever uit de bus gekomen en is ook de uitgever van Battlefield 3, dat tot beste game is verkozen. Blizzard kwam als beste game-ontwikkelaar uit de bus.

Bron: Persbericht Tweakers.net

 

Te vinden in: iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.