Beste verkoopdag van het jaar voor Apple

Zo langzamerhand worden alle verkoopcijfers van afgelopen vrijdag bekend op het internet. Naast Amazon was er ook goed nieuws rondom de Black Friday verkopen voor Apple. Het bedrijf heeft boven verwachting veel verkocht afgelopen vrijdag. De koopgekte was niet te geloven, sommige mensen kampeerden dagen voor de winkels om hun koopjes te scoren.

Van alle aanbieders was Apple eigenlijk niet degene met de beste prijsstunts, maar toch deed het bedrijf het dus goed vorige week. Volgens bronnen binnen de muren van Apple had  het bedrijf een omzet verwacht van vier keer zoveel in vergelijking tot een normale dag. Echter, rond 19.00 uur vrijdagavond knalde Apple al dik over dat oorspronkelijke doel heen en was het de beste verkoopdag van het jaar.

Vooral onze geliefde iPad, de iPhone 4S en MacBook Air verkopen waren aanzienlijk. In driekwart van de Apple Stores was de iPhone 4S uitverkocht en de iPad –verkopen zijn met 68% gestegen. Of dit helemaal betrouwbaar nieuws is weten we niet, we beschikken namelijk niet over de harde cijfers, maar we mogen er denken wij wel van uitgaan dat deze uitlatingen waar zijn.

Te vinden in: Apple, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.