Humor: iPad heeft vele gezichten

Het internet staat vol met grappige foto’s en filmpjes met de iPad. De tablet inspireert mensen om er humoristische fratsen mee uit te halen. Mensen maken ook de meest handige tools van de Apple tablet. Of het nu gaat om een wapen voor pestkoppen, of om op een ludieke manier de aandacht te trekken met de tablet in hartje New York. We hebben de leukste voor je verzameld in een iPadinfo top 10!

1.

Dat de iPad zijn mannetje staat blijkt wel uit deze video. Pas maar op, want als je ruzie krijgt met de rechter jongen in dit filmpje, dan ben je nog niet jarig! Een grappige home video, met een spetterende hoofdrol voor onze o zo geliefde iPad! Leuk om de week mee te beginnen op de maandagochtend!

2.

Ook is er zoiets als de ‘iPad Head Girl’. Er werd gezocht naar een innovatieve manier, om een nieuw hip iPad magazine: CFG (Cosmor for guys) te promoten. Hearst Magazines daagde marketingbedrijf Thinkmodo uit om met een gave gadget te komen die hierbij kon helpen. Et voila ‘iPad Head Girl’ was geboren! Het iPad hoofd werd in elkaar gezet door Clockwork Apple in Brooklyn, New York en werd speciaal gemaakt voor het hoofd van de actrice. De video is op genomen in New York’s Bryant Park, op een van de warmste dagen van deze zomer. De actrice kreeg een speciale videobril die verbonden was aan de camera’s van de iPad, waardoor ze om zich heen kon kijken. Een waar stukje briljante technologie, kijk zelf maar! Eerst het eindresultaat en daarna een filmpje ‘how its made’. Lees daarna verder voor nog meer grappige iPad video’s!

3.

Een grappig filmpje waarin de draak wordt gestoken met Microsoft vind je hieronder. Erg lachwekkend en herkenbaar als je een oude pc-er bent! Brings back iBad memories…!

4.

Een parodie op Apple’s iPad 2 reclame vind je de onder. Wij zeggen: “Breek de dag, tik een eitje!”

5.

Dat ook huisdieren de iPad kunnen bedienen zie je hieronder. Deze kat steekt zijn pootjes in het water van iPad’s iPond HD. Hij krijgt gek genoeg geen natte voeten!

6.

Veel mensen doen hun best om je te laten lachen tijdens een nep-preview van bijvoorbeeld Apple’s iOS updates. Dat deed ook Simon, hij combineert zijn goochelaars ambitie, met de de Apple tablet en het resultaat is een grappige video vol onverwachte elementen!

7.

Dan heb je natuurlijk nog het genre grappige home video’s. De video hieronder is een korte clip waarin je ziet dat het oudste meisje wel heel bezitterig is en haar iPad door niemand van zich af laat nemen…

8.

Deze Noorse jongen besloot om de review van de iPad 2 eens een keer heel anders aan te pakken. Klopt het dat in Noorwegen alles groter is? De iPad wonderbaarlijk genoeg in ieder geval wel!

9.

Deze ontzettend geestige parodie moet je gezien hebben. Geen maandverband meer gebruiken als er zoiets bestaat als een iPad…

10.

Tot slot de video van CaseFactori, die in een grappige video op een ridicule manier laten zien waar hun iPad cases toe in staat zijn… Slaat nergens op, maar is wel grappig!

Te vinden in: iPad, Nieuws, Opzienbarend
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.