Steve Jobs mailde Apple klanten persoonlijk terug

Dat Steve Jobs een uitzonderlijke man was weten we allemaal. Een visonair wordt hij genoemd en de bedenker van de iPad had veel fans over de hele wereld. Jobs inspireerde velen. Toch bleef Jobs tijdens zijn leven ook heel down to earth. Hij zei in 2010 tegen Time Magazine dat hij regelmatig op e-mails van klanten reageerde. Dat zag hij niet als werk, maar als een normale manier van doen.

Jobs: “I don’t think of my life as a career, I do stuff. I respond to stuff. That’s not a career , it’s a life!”

Nu kwam er recent natuurlijk veel los na het overlijden van Jobs en een man genaamd James meldde zich kort geleden bij de site Business Insider en bevestigde de uitspraak in Time van Jobs. Hij had namelijk zelf een antwoord gehad op zijn e-mail die hij aan Jobs stuurde. James bedankte Jobs in zijn mail voor de deelname aan een orgaandonatie programma. Hij had zijn vriendin verloren aan kanker. Jobs toonde zijn medeleven in een e-mail: “You’re most welcome, James. I’m sorry about your girlfriend. Life is fragile.”

Oprechtheid was ook tekenend voor Jobs en dat sierde hem ook echt!

Te vinden in: Apple, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.