iPad vol Gameloft games in het vliegtuig

Spelletjesontwikkelaar Gameloft heeft de handen ineen geslagen met de Australische luchtvaartmaatschappij Jetstar om de iPad, volgeladen met games, aan te bieden aan passagiers aan boord van Jetstar’s vluchten. De iPad zal 12 games aanbieden waaronder: Real Football, Shrek Kart, Avatar, UNO en N.O.V.A.: Near Orbit Vanguard Alliance. Passagiers kunnen de iPad gedurende hun vlucht huren.

Veel luchtvaartmaatschappijen bieden inmiddels al iPads aan, aan hun passagiers. Sommige services moet je voor betalen, andere zijn gratis, maar dan wel alleen in de business class. Gameontwikkelaars springen hier nu dus ook handig op in en maken de services van de luchtvaartmaatschappijen nóg uitgebreider door de veelgevraagde games voor te programmeren.

Bij Jetstar worden de tablets alleen aangeboden op vluchten van langer dan twee uur. De iPads

American Airlines maakt tijdens hun vluchten gebruik van Samsung’s Galaxy Tab 10.1. Ook in de luchtvaart woedt de concurrentiestrijd voort!

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.