Chinese student bouwt iPad voor vriendin voor 94 euro

Wei Xinlong is een student aan de Northeast Normal University in Changchun,China. Hij heeft een vriendin die heel graag een iPad wilde hebben, maar ze hadden geen geld om de tablet te kopen. Dus wat deed hij? Hij heeft er een gebouwd voor haar, ‘from scratch’!

Hij had op internet precies uitgezocht hoe de iPad in elkaar zit en ging vervolgens aan de slag. Hij kocht online een touch screen en een accu en sleutelde samen met wat oude laptop onderdelen zoals het moederbord, de display en het geheugen, eigenhandig een iPad look-a-like in elkaar. Om het apparaat op te leuke heeft hij het versierd voor zijn vriendin met wat ‘bling’ en het resultaat zie je hiernaast.

Kostenplaatje van de liefdes-iPad: 800 Chinese Yuan, wat een kleine 95 euro is. De tablet draait op Windows 7, maar heeft zoals je ziet wel een Apple logo gekregen van Wei Xilong. Hmmm…voer voor Apple’s advocaten…?

Liefde is…. Een iPad bouwen voor je geliefde!

 

Te vinden in: iPad, Nieuws, Opzienbarend
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.