Nieuw iOS apparaat met schermen van Hitachi en Sony

Hitachi en Sony zouden de handen ineen hebben geslagen met Apple voor de productie van 4-inch LCD-schermen voor ‘een iOS apparaat’. Dit meldt de site Appleinsider vandaag. Het apparaat zal in 2012 op de markt komen, maar heel veel meer valt er nog niet over te zeggen. Ondertussen zou Apple ook bezig zijn aan een revolutionaire, radicaal nieuwe en onderscheidende display technologie voor de iPad 4.

Bronnen uit Apple’s productieketen in het Verre Oosten beweren volgens de Japanse website macotakara.jp dat Hitachi Displays, Ltd. en de Sony Mobile Display Corporation reeds zijn begonnen met het verschepen van 4-inch LCD-schermen naar Apple, voor een nieuw iOS apparaat.

Het nieuws komt naar buiten net nadat er gisteren ook al bekend werd dat Apple voor de productie van de iPad 3 in zee in gegaan met Sharp. Volgens de Japanners van macotakara.jp, zijn het dezelfde bronnen die eveneens verteld hebben dat Apple bezig is met een nieuwe LCD-technologie voor de iPad 4, die volgens een geheel nieuw productieproces zal worden vervaardigd.

Het is een beetje dweilen met de kraan open voor wat betreft alle geruchten die zich de ronde doen in Azië over Apple, maar het is altijd fijn om op de hoogte te zijn van wat er speelt, vandaar dat we dit bericht toch even meenemen voor onze lezers.

Te vinden in: Apple, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.