Direct Gratis meenemen: Sports Car Challenge voor iPad

Autofabrikant Volkswagen heeft gisteren een mooie racegame in de App Store geplaatst en het mooiste van alles is dat de app helemaal gratis is!

Sports Car Challenge is een fantastische racegame voor de iPad en de iPhone. Grafisch kan de game zich zelfs meten met Real Racing 2 HD en met de Need for Speed games.

In de game zijn alle automerken uit de Volkswagenstal te vinden als Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche en natuurlijk Volkswagen zelf.

De ontwikkelaar meldt dat de app gebruik maakt van de allernieuwste shader en bump-mapping technieken. Daarnaast wordt nu al beloofd dat er binnenkort een update aankomt waar je als bestuurder in de cockpit 360 graden kunt rondkijken en het authentieke interieur kunt ervaren!

icon
Sports Car ChallengeVolkswagen (China)GamesGratisDownload

In Sports Car Challenge kunt u rijden in 6 superwagens van 6 van de meest vooraanstaande merken ter wereld. U kunt elke wagen persoonlijk aanpassen met een grote selectie van originele kleuren en velgen die bij de handelaars ter beschikking zijn.

– Audi TTS Coupé
– Bentley Continental Supersports ISR
– Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport
– Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera
– Porsche Cayman R
– Volkswagen Scirocco R

Terwijl u over het asfalt raast en geniet van de realistische rijprestaties en de originele motorgeluiden van de auto, kunt u vrij kiezen tussen automatisch of handmatig schakelen en accelereren. Ook kunt u uw wagen besturen via een versnellingsmeter of een aanraakscherm en uw talenten demonstreren in 3 verschillende raceinstellingen.

– Tijdrit
– Slalom
– Remtest

Zodra u een nieuw, persoonlijk record hebt, kunt u dat onmiddellijk delen in het Game Center van Apple. Laat uw vrienden zien wat een bekwamen bestuurder u bent en daag hen uit u te verslaan!

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.