Domino’s komt met pizza game voor iPad

Hoewel Pizza Hut de eerste was die een iPad app ontwikkelde, komt Domino’s nu als eerste met een pizza game voor de iPad. De game genaamd: Domino’s Pizza Hero is best een heel leuk spelletje.

Je baant je een weg door het spel en leert ondertussen de geheimen van het pizza maken. Heb je genoeg geleerd? Dan ga je zelf aan de slag: je kneedt het deeg, verdeelt netjes de saus over de pizza, strooit er kaas over en voegt daarna de toppings toe. Vervolgens bak je je eigen droom pizza. Vervolgens kun je de pizza die je in de app gebakken hebt, bestellen bij Domino’s. Leuk bedacht toch?

Het jammere is wel dat de app helaas (nog) niet in Nederland te gebruiken is, dus hoewel je het spel wel kunt spelen, kun je niet rechtstreeks je eigen verzonnen pizza bestellen.

Als je een Amerikaanse iTunes account hebt kun je de app hier moeiteloos bemachtigen. Heb je nog geen Amerikaanse account, lees dan hier hoe je die kunt openen.

Te vinden in: Apps, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.