Uitgebreide update Google zoek app voor iPad

Google’s zoek app heeft een flinke update gekregen voor iPad. De interface is onder handen genomen en de app heeft zoveel nieuwe features gekregen waardoor je eindelijk Safari’s ingebouwde zoekfunctie met een gerust hart kunt vervangen door Google Search.

De app ondersteunt nu onder andere Google Instant, waardoor je sneller zoekt dan voorheen, maar ook kun je Instant Preview gebruiken, wat het mogelijk maakt snel en visueel te browsen door de resultaten in een carrousel, zonder dat je direct de hele pagina moet laden.

De zoekresultaten verschijnen in een inschuivend paneel aan de rechterkant van je scherm. Heb je de iPad in landscape view vast, dan kan dit paneel gedeeltelijk vast worden gepind, zodat je verschillende pagina’s als preview kunt bekijken.  De zoekgeschiedenis wordt op dezelfde manier gepresenteerd als de Instant Preview, met een visuele presentatie. Dit is vergelijkbaar met de ‘History view’ op Safari op de Mac.

Je hebt gemakkelijk toegang tot extra services van Google zoals Google+ en Gmail. In zijn geheel lijkt de app flink wat sneller te zijn geworden en dus een stuk gebruiksvriendelijker.

We hebben een video voor je toegevoegd waarin de de aanpassingen zelf kunt bekijken.

icon
GoogleGoogle LLCDienstenGratisDownload
Te vinden in: Apps, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.