Prijsvraag – Win een Vogel’s RingO Pack t.w.v. 69,95 voor je iPad

Win een Vogel’s RingO bij iPadinfo.nl.

Om ook een beetje te delen in de sale vreugde van Black Friday, zetten wij vandaag een prijsvraag uit voor al onze trouwe lezers.

Wat kun je winnen?
Een Vogel’s RingO Starter Pack, het unieke bevestigingssysteem voor je iPad. Met het complete RingO pack kun je de iPad op vrijwel elk oppervlak bevestigen, ook in de auto, zodat je handsfree een film kunt kijken, het laatste nieuws kunt lezen of een app kunt gebruiken. Tevens in de keuken is de RingO erg gemakkelijk, voor als je je iPad wel eens als kookboek gebruikt.

Het Starter Pack dat wij weg mogen geven (winkelwaarde 69,95) bevat de muursteun en de iPad houder. We hebben er twee gekregen van Vogel’s: één voor de iPad 2 en één voor de eerste generatie iPad.

Wat moet je doen?
Je hebt tot zondag de tijd om zoveel mogelijk vrienden van je te mobiliseren om iPadinfo.nl te ‘liken’ op Facebook. Degene die zondagavond voor 23.00 uur de meeste vrienden heeft toegevoegd aan onze Facebook-volgers wint de RingO van zijn keuze.

Daarnaast moet je de volgende vraag juist beantwoorden:

Waar komt het bedrijf Vogel’s vandaan?

A.  Denemarken
B.  Zweden
C.  Verenigde Staten
D.  Nederland

Stuur het juiste antwoord, plus de namen van de vrienden die jij hebt toegevoegd aan onze Facebook-volgers in een e-mail naar redactie@ipadinfo.nl. Vermeld hierin duidelijk je naam en adresgegevens en de RingO (voor de iPad of de iPad 2) die je wilt ontvangen. De wedstrijd sluit op zondag 27 november as. om 23.00 uur. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars worden maandag 28 november op onze website bekend gemaakt.

Tip: Zorg dat je Vogel’s zelf ook even toevoegt op Facebook want vanaf 1 december geeft Vogel’s daar nog eens 2 RingO Starter Packs per week weg! Wil je meer weten over de Vogel’s RingO kijk dan direct bij Vogel’s zelf op de website voor meer informatie.

De Vogel’s producten zijn te koop bij alle Apple Premium Resellers, de Apple Store of bij Dixons, Mediamarkt en Staturn.

Te vinden in: Accessoires, Nieuws, Opzienbarend
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.