Grootste Apple Store in New York dicht bij opening

De grootste Apple Store ter wereld is momenteel in aanbouw in New York. De winkel is gesitueerd middenin Grand Central Station in The Big Apple en in de ‘spionnen video’ hieronder kun je zien dat de winkel al echt vorm aan begint te nemen.

Er wordt nog volop gebouwd en gecreëerd, maar we hebben gehoord dat Apple morgen van plan is om de officiële opening van de Grand Central Apple store aan te kondigen. Er hangen zoals je kunt zien op de foto’s en video enorme borden en we vermoeden dat hierachter de aankondiging vandaan gaat komen.

De plaats van de nieuwe, grootste Apple Store, is tactisch zeer goed gekozen door Apple. Maar liefst 750.000 mensen komen dagelijks aan op Grand Central Station en dit zullen er alleen maar meer worden als we het Apple toerisme mee moeten gaan tellen. Ook qua oppervlakte is de winkel meer dan indrukwekkend. De Grand Central Apple Store heeft straks 300 medewerkers in dienst die momenteel worden getraind in andere Apple Stores in New York.

We hebben gehoord dat Apple momenteel bezig is om de winkel te bevoorraden en de zogenaamde finishing touches aan de winkel te doen. Dan zou het dus zomaar kunnen dat Apple de winkel officieel opent op Amerika’s Black Friday. Dat is in de Verenigde Staten de vrijdag na Thanksgiving Day. Een vrije dag waarop de meeste Amerikanen gaan winkelen. In ieder geval duurt het niet lang meer voordat we deze wonderbaarlijke winkel met eigen ogen kunnen zien. Een extra reden voor de Amerikanen om Apple cadeaus onder de kerstboom te leggen, al was het alleen maar om Apple’s nieuwe juweeltje te aanschouwen.

Te vinden in: Apple, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.