iPad snowboard als eerbetoon aan Steve Jobs

Op internet tref je de meest bijzondere uitvindingen aan in combinatie met een iPad. Op de site OSX Daily vonden we er weer een voor je, die we je niet willen onthouden. Bij Signal Snowboards maken de mannen ‘Every Third Thursday’ een bijzonder snowboard en zetten hiervan een filmpje op Youtube. Deze keer wilden ze een eerbetoon doen aan Steve Jobs en bedachten de iShred. De iShred is een snowboard met een ingebouwde iPad, zodat je je nooit meer hoeft te vervelen in de rij bij de skilift en altijd je muziek en entertainment bij je hebt op de pistes.

Ze maakten de iShred van een aluminium base en creëerden een speciale inkeping voor Apple’s iPad 2. Het was een hels karwei, maar het is een ontzettend gaaf board geworden.

Check het YouTube filmpje, de iPad functioneert nog prima: een wonder dat het scherm niet kapot is gegaan onder extreme omstandigheden en temperaturen. De mannen zeggen, terecht denken wij: “Steve Jobs would have been proud!”

Te vinden in: Accessoires, Nieuws, Opzienbarend
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.