Isaacson liet nieuwe ideeën Jobs bewust uit biografie

In de biografie van Steve Jobs heeft Walter Isaacson verschillende productideeën van Jobs bewust achterwege gelaten. Dit zegt de auteur in een interview met de New York Times. Isaacson schrijft in het boek wel dat Jobs bezig was met een eigen televisietoestel. Ook wilde de Apple-baas fotografie en studieboeken opnieuw uitvinden.

Isaacson zei in the New York Times: “Jobs wilde drie dingen opnieuw uitvinden: de televisie, studieboeken en fotografie. Het was zijn grote doel. Ik ben in mijn boek niet al te diep ingegaan op deze ideeën omdat ik het niet eerlijk vind om ideeën van Apple te verklappen.”

Wel komt dus het idee van een eigen televisie voor in de biografie. Jobs vond het maar onzin om zoveel ingewikkelde afstandsbedieningen te moeten gebruiken en hij wilde een makkelijk te gebruiken TV ontwikkelen.  Ook zou de tv moeten synchroniseren met andere Apple apparaten door middel van iCloud. Vermoedelijk komt het apparaat, ook zonder Jobs, eind 2012 of begin 2013 op de markt.

Te vinden in: Apple, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.