Qualcomm 4G-chip kandidaat voor iPad 3?

De iPad 3 zou zo maar eens een chip die 4G ondersteunt kunnen krijgen. Volgens CNET is de 4G LTE Gobi 4000 chip van Qualcomm daar een geschikte ‘kandidaat’ voor. Of Apple het daarmee eens is weten we natuurlijk niet, maar er is nu in ieder geval een geschikte chip op de markt die de iPad weer in de spotlights kan zetten. En dat is wel nodig meldden we je eerder vandaag al.

CNET is er overigens ook niet zeker van dat Apple de iPad met 4G gaat pimpen, nog voordat het bedrijf de iPhone daarvan voorziet, maar wellicht gaan beide apparaten tegelijk om in 2012. Qualcomm zelf richt zich voornamelijk op de Windows en Android markt en dat kan nog wel eens gevaarlijk zijn voor Apple. Als Apple in 2012 geen nieuwe slagen maakt met de iPad dan doen de concurrenten dat wel en zullen zij, eerder dan het Californische concern, overgaan tot 4G.

Nog steeds ligt in de lijn der verwachting dat de nieuwe iPad in het voorjaar van 2012 verschijnt. En na het toch enigszins vernietigende rapport van Goldman Sachs, moet de iPad-maker echt rake klappen slaan en inspelen op de wensen van hun consument.

Te vinden in: Apple, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.