iPad huren aan boord van vliegtuig

Piloten gebruiken ze. Onderhoudsploegen gebruiken ze en vanaf nu kun je als passagier ook een iPad huren, om je te vermaken hoog in de lucht. Het iPad entertainment systeem is eindelijk in de lucht bij het Australische Jetstar, een dochtermaatschappij van Qantas.
iPads waren al bij meerdere luchtvaartmaatschappijen (British Airways ea) beschikbaar voor passagiers, maar de meeste waren alleen beschikbaar voor de businessclass sectie van het vliegtuig.

In Australië kan dus iedereen aan boord van een Jetstar vlucht nu een iPad krijgen om zich te vermaken. De huur van een iPad op een vlucht van Jetstar kost zo’n 10 euro, als je de iPad tenminste van tevoren reserveert. Er zijn niet genoeg iPads aan boord voor iedere passagier, dus je moet er snel bij zijn. Het is natuurlijk de vraag met miljoenen iPads die verkocht zijn over de hele wereld, of niet de helft van de passagiers zelf een iPad bij zich heeft…

Te vinden in: iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.