Cocoon Grid-It pakt je iPad warm in deze winter

De Grid-It van Cocoon Innovations is een beschermende sleeve voor je iPad van neopreen. Als je de sleeve opent word je verrast met nest van talloze elastieke banden, waar je al je office supplies in kwijt kunt. Van pennen tot notebooks en pakjes kauwgom, je klemt alles tussen je Grid-It.

Het leuke en unieke aan deze sleeve is dat je naast je iPad nog heel veel anders spullen mee kunt nemen onderweg. Alles ter grootte van een hand past erin en ook muntjes verlies je niet en berg je veilig op. Het maakt alles ook direct een stuk overzichtelijkers dan wanneer je als die prullaria niet op de bodem van je tas laat slingeren, maar overzichtelijk nestelt in de Grid-It.

Het is zeker een vernieuwende case voor iPad en een leuk cadeau voor de feestdagen. Het enige minpuntje zou kunnen zijn dat er geen draagband bij zit en je de sleeve dus niet als een tas mee kunt nemen maar echt in je hand moet houden. Voor de iPad doet de Grid-It wat hij belooft, hij beschermt je dierbare tablet en je kunt je tas lekker thuis laten.

De Grid-It voor iPad kost 21 euro exclusief verzendkosten.

Te vinden in: Accessoires, Nieuws
Tags: , , ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.