Sega showt nieuwe trailer Sonic CD voor iPad

Sega liet al in augustus weten dat het beroemde spel Sonic CD naar de iPad komt. De nieuwe trailer werd deze week onthuld en die belooft precies wat we verwachtten: de uitgesproken Sonic features zijn behouden gebleven. De graphics laten niet een hyper modern spel zien, maar zijn eigenlijk nog intact gebleven vergeleken met al die jaren geleden. Het spel is inmiddels alweer 18 jaar oud en we zijn er allemaal mee opgegroeid. De trouwe blauwe egel die ieder level feilloos wist te trotseren. Vandaar dat we verwachten dat Sonic CD voor iPad hoge ogen gaat gooien in de App Store.

De graphics doen vermoeden alsof alles bij het oude is gebleven, toch zijn er grote veranderingen die je niet direct kunt zien. Maker Sega werkte samen met Christian Whitehead. Hij maakte eerder al een iPhone-versie van Sonic. Hij heeft het spel van onder tot boven onder de loep genomen zodat hij het klaar kon stomen voor optimaal gebruik in iOS. Wij verwachten dat hij met de naderende iPad-versie nog een stukje verder is gegaan en zich nog meer heeft gefocust op het kunnen van de tablet.

Totnogtoe zijn er nog geen Sonic games verschenen voor de iPad. Alleen iPhone versies kon je al kopen in de App Store. Wanneer we het spel precies kunnen verwachten weten we nog niet. Ook is er nog geen prijs bekend. Wel heeft Sega aangekondigd dat de game nog voor het einde van dit jaar in de App Store verkrijgbaar is.

Te vinden in: Apps, Nieuws
Tags: , , , ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.