Nieuw: iTunes Movie Trailers app voor iPad

Apple wil dat je films gaat kijken. Heel veel films. En dus komt Apple met een nieuwe app: de officiële iTunes Movie Trailers app voor iPad en iPhone. Vanaf nu kun je de trailers van de nieuwste bekijken op je iPad. Het enige minpuntje: de app is alleen beschikbaar in de Amerikaanse App Store, dus heb je nog geen Amerikaanse account, lees dan even deze tutorial zodat je binnen no time ook kun genieten van de film trailers.

Er zijn in de app vier top-25 lijsten samengesteld. Meest populair, Weekend Box Office, iTunes Top Films en Top Reviewed van Rotten Tomatoes. De beste trailers van de films die volgend jaar uitkomen kun je nu al in deze app zien zoals Marvel’s The Avengers. Alles verzameld in één app is erg handig als je van films houdt.

Naast honderden film trailers kun je kijken naar clips, achter de schermen video’s en foto’s, maar je kunt nog veel meer met deze app:

  • Een interactieve release kalender
  • Sla je favoriete films en bioscopen op
  • Zoek welke films er in je omgeving te bekijken zijn en bestel meteen kaartjes
  • Sla afbeeldingen van films op in je iPad fotogalerij en gebruik ze als achtergrond of stuur ze naar vrienden
  • Zoek in de top charts naar de meest gedownloade trailers, box office rangschikking en top verkochte films in iTunes

Leukste aan de app is de Airplay-functie waardoor je de trailers ook via Apple TV kan afspelen op je televisie. Dankzij iOS5 kun je trailers opslaan op iCloud en ze op andere toestellen bekijken.

De app is dus vooralsnog alléén beschikbaar in de VS App Store. Je hebt minimaal iOS 4.3 op je systeem nodig.De App is hier gratis te downloaden.

Te vinden in: Apps, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.