PopCap Games presenteert Popcorn Dragon voor iPad

PoPCap games komt met een leuke nieuwe game. Popcorn Dragon is grappige game vol met schattige figuren. Jij bestuurt Ignatius Flambé, een kleine draak met grote dromen. Je vliegt door tien verschillende levels die allemaal een bepaald filmthema hebben. De draak is namelijk gek op films. Je hebt bijvoorbeeld een western thema, een sci-fi thema en vele anderen.

Tijdens zijn vlucht door de levels moet Ignatius zoveel mogelijk popcorn eten als hij kan. Met de vuurspuwende adem maak je van maiskorrels popcorn die over het scherm spatten. Die poporn moet je dus op zien te eten met je draak. Natuurlijk zijn er de slechteriken die die popcorn maken en eten tegen proberen te gaan. Dus houd je ogen open voor aasgieren en co. Vuur spuwen is niet alleen goed om popcorn te maken, maar het is ook je afweergeschut, bovendien is de staart een handig wapen!

Terwijl je vliegt, eet en vecht verzamel je ook filmkaartjes zodat je gave outfits voor je draak kunt kopen die hij draagt naar de bios. Doe je goed je best dan verdien je punten en unlock je verschillende nieuwe mogelijkheden in het spel om een en ander nog uitdagender te maken voor jezelf.

Het spel is leuk, grappig en kleurrijk. Goede graphics en ontwikkelaar PopCap heeft zijn best gedaan een vermakelijke game te creëren. De game wordt uitgebracht voor iPad en iPhone en wordt ergens in november verwacht in de App Store. De prijs is nog onbekend.

Te vinden in: Apps, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.