Hoeveel iPads in Nederland?

Wij vragen ons af wat er allemaal waar van is. Aan de ene kant horen we dat er maar 500 iPads voor Nederland zijn en aan de andere kant lezen we onderstaand bericht.

De MediaMarkten  maken zich op voor de verwachte stormloop op de iPad van Apple, die vanaf vrijdag verkocht mag worden. De MediaMarkten in Hengelo en Enschede en de Applewinkel Xando in Enschede gaan vrijdagmorgen om 8 uur al open. Er liggen in totaal enkele honderden exemplaren klaar voor de liefhebbers; de goedkoopste versie kost 499 euro.

De iPad, een soort minicomputer, is over de hele wereld een groot succes. De verwachting is dan ook dat de beschikbare exemplaren snel uitverkocht zijn. MediaMarkt Hengelo heeft er 240 op voorraad, Xando heeft er ook 240, en MediaMarkt Enschede heeft er 150. De winkels worden door Apple in onzekerheid gehouden over wanneer de volgende zending arriveert. Er zijn zes verschillende versies: de goedkoopste werkt alleen met wifi-ontvangst en heeft 16 GB geheugen.

Ricardo Stap van de MediaMarkt mocht vandaag alleen de hoesjes van het apparaat in de winkel klaarleggen. Om de verkoopwoede aan te wakkeren heeft producent Apple de winkeliers ten strengste verboden om het apparaat vóór vrijdag zichtbaar in de winkel te hebben.

Bron: Dagblad Tubantia 

Te vinden in: Apple, iPad, Koopinfo, Rumor
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.