Back in Time voor iPad: Geschiedenis van het heelal in 24 uur

Back in Time toont je de geschiedenis van ons heelal op een interactieve manier op je iPad. De app neemt je terug in de tijd, vanaf de oerknal tot nu, 13,7 miljard jaar later. Er zijn maar liefst 300 prachtige beelden beschikbaar, meer dan 100 animaties, video’s en ontelbare grappige interessante feitjes en weetjes. Je draait aan de grote wijzer van de klok door de app heen, steeds een paar miljoen jaar verder en ziet de belangrijkste gebeurtenissen uit de geschiedenis van de ruimte.Wat voor leven, als dat er al was, bestond er toen etc. De interface is erg goed en ook kinderen zullen van deze app genieten.


Back in Time laat je zien hoe klein wij eigenlijk zijn door te tonen hoe lang en rijk de geschiedenis van het heelal wel niet is: 13,7 miljard jaar. Een leuke leerervaring verpakt in een visuele prachtshow. Het is leuk om steeds de klok een stukje door te spoelen en meer te ontdekken over welke periode dan ook. De appp is makkelijk om door te werken en daardoor ook pakkend om te blijven ontdekken.

Sommige video’s zitten zo vol prachtige details en de graphics zijn prachtig. De app is reuze groot, 600MB+ en heeft het internet niet nodig om te werken en is daardoor dus ook snel.

De app kost 5,99, maar dat is hij wel waard omdat je niet uitgekeken raakt en de kwaliteit is super. Ook als je helemaal niet zo into de ruimte en het universum bent is dit toch echt wel een mooie leerzame app. Om een beetje een idee te krijgen, hieronder de trailer.

icon
Back in TimeLandkaOnderwijs€ 8.99Download

Te vinden in: Apps, Reviews
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.