Maak je eigen ‘social media tijdschrift’ met Flipboard

Vind je Facebook feeds en Twitter updates onoverzichtelijk? Dan is Flipboard een nieuwe iPad app die je aan zal spreken. Deze app transformeert al je feeds van social networks in een iPad magazine.


Flipboard’s app creëert binnen no-time een digital magazine voor je, gebaseerd op nieuws van je vrienden op Facebook of je followers op Twitter. De links worden automatisch gerenderd in het magazine, dus je hoeft geen link meer zelf aan te klikken.
CEO Mike McCue geeft aan dat de app is ontworpen, met het idee om het gevoel van een echt tijdschrift te krijgen, zodat de social media minder ‘lawaaierig’ overkomen en meer visueel zijn vormgegeven.
Met het gegeven dat Twitter eigenlijk nooit echt een mooi website design heft gehad is deze app dus zo verkeerd nog niet! Toch is het mooiste van deze app niet dat hij er geweldig uitziet, nee, het is dat de app helemaal gratis is!

Kijk hier naar de promo video van Flipboard:

 

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws, Opzienbarend, Reviews
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.