iPad verkopen naar 100 miljoen stuks in 2012?

Gerenommeerd research bedrijf iSuppli kondigt vandaag aan dat ze verwachten dat de sterke verkoop van de Apple iPad zich verder zal doorzetten.

Hiermee zal volgens iSupply het totaal aantal verkochte units naar verwachting over de eerste 3 jaar een totaal van bijna 100 miljoen stuks bedragen.

Apple kan de vraag naar de iPad niet aan. Ze proberen de productie capaciteit op te voeren maar er is op dit moment een tekort aan touchscreens.

iSuppli voorspelt dat Apple de iPad in April 2011 al weer wil gaan upgraden. Ze hoeven daar wat ons betreft niet al teveel credits voor te krijgen aangezien Apple dat trucje al jaren uitvoert met de iPod en de iPhone. iSupply denkt dat de tweede generatie iPad voorzien zal zijn van een camera om zodoende Facetime videobellen via internet verder wil gaan uitrollen. Daarnaast geven ze aan dat ze verwachten dat de tweede generatie iPads in meerdere formaten beschikbaar zal komen. Dan hebben we het niet over opslagcapaciteiten maar over de afmetingen. We wachten netjes af, eerst maar een release in Nederland! 

Te vinden in: Nieuws, Opinie, Rumor
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.