Ashton Kutcher promoot Flipboard in comedy

Ashton Kutcher gebruikt zijn nieuw verkregen rol in Two and a Half Men om wat extra exposure te geven aan startende tech bedrijven. Dit doet hij omdat hij recentelijk veel geïnvesteerd heeft in de starters.

Kutcher speelt een miljardair Warren Schmidt en in de aflevering van gisteren is te zien hoe Kutcher met een vol gestickerde laptop op schoot op de bank zit. De laptop toont onder andere een sticker van iPad’s Flipboard, waarin Kutcher investeerde.

“Een beetje extra reclame kan geen kwaad”, dacht hij en dus maakte Kutcher gretig van de gelegenheid gebruik dat hij ruim 20 miljoen kijkers kon laten kennismaken met de bedrijven. Slim bedacht Ashton! Toch was CBS minder blij met Kutcher’s statement zei hij. CBS heeft gezegd dat ze de reclame bij een aflevering laten. Zolang bedrijven niet betalen voor exposure krijgen ze geen gratis publicity van CBS. In het vervolg worden de stickers geblurred.

Naast Flipboard werden door Kutcher Foursquare, GroupMe, Hipmunk en Chegg in het zonnetje gezet.


Te vinden in: iPad, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.