iPad van 150 inch

Het is misschien letterlijk wel een van de grootste, meest waanzinnige iPad accessoires totnogtoe. Crunchy Logistics heeft een iPad case ontwikkeld van maar liefst 150 inch. Het bedrijf heeft iets met ultragrote touch screens lijkt het wel. Hun nieuwste product is de Padzilla een enorm gevaarte waar je je iPad en iPhone in kunt pluggen.

Deze iPad gadget heeft echter wel een behoorlijk prijskaartje. Je kunt een megatablet bemachtigen vanaf zo’n 22000 euro en daarvoor heb je dan een 70 inch scherm.

Als je je iPad eenmaal hebt aangesloten op de Padzilla, kun je hem bedienen net zoals je gewend bent met swipe bewegingen en pinch-to-zoom. Daarnaast zitten in het megascherm 36 touch points zodat het bedienen van de Padzilla een eitje is.

De enorme LED tablet kan letterlijk als salontafel dienen of je kunt ‘m aan de muur hangen. Al met al een stuk goedkoper dan een Van Gogh… Toch?!

 

 

Te vinden in: Accessoires, Nieuws
Tags: , ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.