Bentley goes Apple

Houd je van auto’s? Dan kun je deze post wel waarderen. Het prestigieuze automerk Bentley heeft zijn Mulsanne serie van luxueuze auto’s uitgerust met de een aantal Apple toppers. Aan de achterkant van de voorste twee stoelen zitten elektrisch uitklapbare tafeltjes gemaakt, met hierin naast veel hout: een iPad plus Apple Bluetooth Keyboard.

Je kunt de iPad uit het tafeltje ontkoppelen en met je meenemen. In de Bentley kun je de iPad onder andere gebruiken voor het bedienen van het Apple Media Centre, wat is geïnstalleerd op de ingebouwde Mac Mini. De Mac Mini zit in de kofferbak van de luxe Bentley Mulsanne. Dus in je Bentley kun je video’s en muziek afspelen en daarnaast heb je ook nog eens toegang tot email en internet. De tablets worden in de tafel automatisch opgeladen. Naast twee iPad’s is er ook een iPod touch om de Mac mini te bedienen. De iPod touch zit verstopt tussen de twee passagierstoelen. 

Ok, we zullen allemaal wel nooit Bentley rijden, maar mochten we de Staatsloterij winnen, kunnen we wel al onze Apple goodies meenemen in onze nieuwe bolide! Toch?

Oja, de Apple optie van Bentley kost je zo’n 100.000 euro…

Te vinden in: iPad, Nieuws, Opzienbarend
Tags: , , ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.