Update iPad Release: 23 Juli!

Zojuist meldt Webwereld dat de iPad daadwerkelijk op 23 Juli beschikbaar is in Nederland.

Hieronder het bericht van Webwereld:

De iPad wordt vrijdag 23 juli uitgebracht in negen landen, waaronder Nederland. Bij de lancering zijn direct zowel WiFi- als 3G-modellen te koop.

Uit het Nederlandstalige persbericht blijkt dat de tablet alleen verkocht wordt door Apple-resellers en via Apple’s eigen webwinkel. De adviesprijs voor het goedkoopste WiFi-model is 499 euro, terwijl voor het topmodel met 3G en 64 GB opslagruimte 799 euro moet worden neergelegd.

Naast Nederland zit ook België in de groep landen waar de tablet op de markt komt. Nederland zit in de derde lichting landen waar het apparaat verschijnt. Eerder werd de verkoop in de tweede lichting uitgesteld omdat de Amerikaanse vraag naar de iPad zo hoog was dat er tekorten ontstonden.
De iPad wordt sinds 3 april in de Verenigde Staten verkocht, en sinds eind mei in onder meer Japan en Groot-Brittannië. Van de iPad werden in de eerste 80 dagen 3 miljoen exemplaren verkocht.

De iPhone 4 is vanaf 30 juli in Nederland te koop. Nederland is een van de zeventien landen waarin op die datum de verkoop start. Van de nieuwe iPhone zijn in ruim drie weken al drie miljoen exemplaren verkocht in de VS.
Tipgever: Job (bedankt!)
Te vinden in: iPad, Koopinfo, Nieuws, Rumor
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.