Nooit meer een kaartje kopen met Card Shop

Maak je eigen groet uit ……

Stel je bent op vakantie en je wil je jaarlijkse ansichtkaarten versturen. Nu kun je op iPad je eigen persoonlijke kaarten maken met de nieuwste app Card Shop. Met je camera connectiekit zet je je vakantiekiekjes over naar je iPad en vervolgens kun je beginnen met het maken van je kaart. Card Shop is een leuke app die je helpt om ansichtkaarten te creëren en deze te delen met familie en vrienden.

Je kunt kiezen uit verschillende opties en je design aanpassen precies zoals jij wilt dat je kaart eruit ziet. Of je nu met je eigen foto’s werkt of met de bestaande foto’s uit de app, alles is mogelijk. Op de voorkant van de kaart kun je je uitleven: of je nu de groeten uit Parijs wil doen of de groeten uit New York, je kunt iedere kant op met Card Shop.
Selecteer een kleur en een lettertype en vervolgens zet je de cursor met je vinger op de juiste plaats. De grootte van de letters kun je met aparte buttons aanpassen aan de rechterkant van het scherm.

Als je klaar bent met de voorkant, kun je ook de achterkant van de kaart natuurlijk nog bewerken. Type je bericht, kies een postzegel en stempel en je bent klaar om je kaart te delen met je geliefden via e-mail, Facebook, Twitter of een MMS-je. En eenmaal thuis gekomen kun je naast ansichtkaarten nog veel meer kaarten maken, laat je fantasie de vrij loop!

Koop nu de Card Shop app. Voor maar $0.99!

Bon Voyage! 

Te vinden in: Apps, iPad, Koopinfo, Nieuws, Reviews
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.