NRC brengt weer een nieuwe app uit

Ze krijgen er maar geen genoeg van bij NRC. Dat zou je tenminste denken als je leest dat er weer een nieuwe app van het NRC is verschenen.

De bestaande app is nu verdwenen uit de App Store en in deze app kun je de krant helemaal nalezen. Als abonnee gratis en als niet-abonnee voor € 1.59 per editie.

De krant ziet er in de app exact hetzelfde uit alsof je hem als papieren versie in je hand houdt. Je kunt makkelijk naar boven en beneden scrollen en ook inzoomen. Tevens kun je artikelen markeren met een sterretje om ze zo op te slaan.

Wat goed is aan de app is dat je als niet-abonnee ook het laatste nieuws kunt lezen, maar ja daarvoor kun je ook naar de website gaan. Oja, de eerste krant is gratis!

icon
NRCNRC MediaNieuwsGratisDownload

De NRC Handelsblad nieuwsapplicatie geeft u toegang tot alle artikelen die in de krant verschijnen. Gedownloade kranten zijn offline beschikbaar in het archief van uw iPhone of iPad.

Abonnees met toegang tot de digitale editie kunnen na aanschaf van deze applicatie onbeperkt de krant lezen op hun iPhone of iPad. U kunt de krant binnen de nieuwsapplicatie ook los aanschaffen. Bij aanschaf van de applicatie ontvangt u de eerste editie gratis op uw iPhone of iPad.

Te vinden in: iPad, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.