Releasedatum iPad in Nederland

Onrust in iPad Bloggerland 😉

Dat er behoorlijk wat onduidelijkheid is over de release van de iPad in Nederland, dat is ons inmiddels wel duidelijk. Over en weer worden er continu data genoemd. Iedereen is in de war, waarom is dat nodig? Een populaire iPhone website meldde onlangs met veel tamtam dat de iPad op 2 Juli in Nederland zou verschijnen, vervolgens werden lezers “lekker gemaakt” met een zekere releasedatum van 14 juli en nu wordt er weer geschreeuwd dat het toch ècht 23 juli is. Wij willen nu toch eens een einde maken aan de geruchtenstroom en aangeven wat er nou van waar is. Niet dus, er is helemaal niks bekend. Wat denken wij?

Wij denken dat 23 Juli – 30 Juli wel eens de juiste week kan zijn. Waarom dan wel? Apple bevestigd ons dat het 100% Juli wordt. Daarop hebben we vandaag nog contact gehad met een Apple Center in Amsterdam die ons bevestigde dat ze er inmiddels een aantal op voorraad hebben! Dit werd ook door een collega APR in Utrecht bevestigd. We verwachten dan ook dat het nu bijna zover is. Wanneer wij het 100% zeker weten laten we het direct aan jullie weten!

 

Te vinden in: Apple, iPad, Koopinfo, Nieuws, Opzienbarend
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.