Zakenblad Forbes portretteert hacker Comex

De Apple wereld kent hem als hacker Comex, degene die voor alle jailbreak-fans de website jailbreakme.com heeft opgezet waarmee heel makkelijk iPhones en iPads gejailbreakt kunnen worden.

Zakenblad Forbes heeft besloten eens wat dieper in de persoon achter Comex te duiken en komt met een uitgebreid verhaal in het volgende week te verschijnen nummer van het zakenblad.

Comex zijn echte naam is Nicholas Allegra. Nicholas is een 19 jarige student van Brown University die nog bij zijn ouders woont in het lieflijke plaatsje Chappaqua, NY. Allegra is op dit moment op zoek naar een goede stageplaats en hoopt dat hij bij Apple of een ander groot electronikaconcern aan de slag kan.

Forbes citeert veiligheids expert Dino Dai Zovi die het fenomeen jailbreaking vergelijkt qua vindingrijkheid met de Israëlische internetworm Stuxnet, dat de Iraanse kerncentrales plat legde.  Zovi adoreert Allegra en steekt dat niet onder stoelen of banken.

Allegra zelf vindt zich een echte Apple fan die het een uitdaging vindt om gaten te vinden in een besturingssysteem. 

Te vinden in: Apple, Jailbreak & Unlocken, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.